komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
o nama
 

2023. je godina kada punimo 30 godina tradicije i iskustva našeg tima koje predstavljaju potencijal i zasigurno su preduslov za dalji razvoj.

Posvećenost kadra i profesionalno sagledavanje potreba svakog našeg klijenta jesu bili i ubuduće će biti imperativ našeg poslovanja.

Ističemo se specifičnim prodajnim asortimanom, kvalitetnom servisnom uslugom i originalnim rezervnim delovima, a uz najviši stepen poslovne etike.

Cilj nam je kontinuirano proširenje ponude u skladu sa savremenim tehničkim napretkom, kao i edukacijom kako servisnog tako i komercijalnog kadra.

To se najbolje može uočiti novitetima na ELEKTRO POGON.

U našem programu prodaje – servisa – rezervnih delova nalaze se

- I ELEKTRO GRAĐEVINSKE MAŠINE

- ELEKTRO KOMUNALNA OPREMA

- ELEKTRO PLATFORME ZA RAD NA VISINI

- ELEKTRO VOZILA

- SPECIJALNA OPREMA

ZA RAZVOJ U SKLADU SA PRIRODOM,

Vaš partner za budućnost,

AL.TOM GMP doo

naši Partneri
Pilotcar
Proizvodnja električnih komunalnih i komercijalnih vozila
galerija slika
MP ENVIRONNEMENT
Električni samohodni komunalni usisivači najveće usisne moći na svetu
galerija slika
Video galerija
FORT
Multifunkcionalne mašine - Čistilice, robot guseničar, vinogradarske mašine... ... a saradnju smo započeli CITYFORT elektro vozilima
galerija slika
FARESIN
ELEKTRO i tradicionalni telehendleri
EUROCOMACH
MINI I MIDI BAGERI od 1 do 10 tona Mini utovarivači točkaši i guseničari
GIANT
MULTIFUNKCIONALNI mini utovarivači
IMER MAKAZASTE PLATFORME
MAKAZASTE PLATFORME ZA RADNE VISINE OD 5 DO 19m. Svi modeli imaju 5. godišnju garanciju što dovoljno govori o vrhunskom kvalitetu
IMER PAUK PLATFORME
PAUK PLATFORME ZA MAKSIMALNE RADNE VISINE OD 13m DO 23m Svi modeli imaju 5. godišnju garanciju što dovoljno govori o vrhunskom kvalitet
PALAZZANI
Pauk platforme i pauk kranovi
MATILSA vučene platforme
ZGLOBNE I ZGLOBNO TELESKOPSKE PALTFORME - VUČENE
MATILSA SAMOHODNE - BOOM
SAMOHODNE ELEKTRO I DIZEL PLATFORME
proizvodi kompanije MATILSA SAMOHODNE - BOOM
PARMA13E
Samohodna platforma za rad u vazduhu, na baterijski pogon (baterija 48V). Radna visina do 13 metara. Može da se bezbedno vozi na maksimalnoj visini. Standardna verzija opremljena je proporcionalnim kontrolama i hidrauličnim stabilizatorima.
PARMA13D
Samohodna platforma za rad u vazduhu. Pogon na dizel, ili na dizel i baterije. Radna visina do 13.2 metra. 4x2 pogon sa oscilujućom osovinom. Može bezbedno da se vozi na maksimalnoj visini.
PARMA16D
Samohodna platforma za rad u vazduhu. 4x4x4 pogon sa oscilujućom osovinom. Radna visina 16 metara. Može bezbedno da se vozi na maksimalnoj visini. Standardna verzija opremljena je proporcionalnim kontrolama i hidrauličnim stabilizatorima.
PARMA18D
Samohodna platforma za rad u vazduhu. Zglobna i teleskopska platforma sa 160° krakom. Radna visina do 18 metara. Može bezbedno da se vozi na maksimalnoj visini. Standardna verzija opremljena je proporcionalnim kontrolama i hidrauličnim stabilizatorima.
PARMA21D
Samohodna platforma za rad u vazduhu. Zglobna i teleskopska platforma sa 160° krakom. 4x4x4 dizel pogon sa oscilujućom osovinom. Radna visina do 21 metar. Može bezbedno da se vozi na maksimalnoj visini. Standardna verzija opremljena je proporcionalnim
Aktuelno
Public Utility For All
 

Public Utility For All

datum: 07-06-2024

Poštovani prijatelji i partneri,

Zahvaljujemo se našim domaćinima na organizaciji REGIONALNE KONFERENCIJE KOMUNALNE PRIVREDE u Hotelu Metropol Beograd.

Imali smo priliku da se upoznamo sa interesantnim temama i kvalitetnim učesnicima foruma, kao i odličnim tematskim raspravama.

Drago nam je da smo imali priliku da budemo deo događaja koji je nama kao sponzorima opravdao očekivanja.

Od organizatora očekujemo da se ne zaustavi na ovome već da sledeću konferenciju organizuje sa još većim spektrom tema.

Vaš partner za budućnost,

AL.TOM GMP d.o.o., Beograd                                                                                     www.altomgmp.rs

ECO FORUM ZLATIBOR
 

Poštovani prijatelji,

Zahvaljujemo Vam se što ste svojim prisustvom značajno uticali da kvalitet foruma podignemo na nivo koji do sada nije viđen u Srbiji iako je pre nama bio izazovan trenutak za održavanje ove vrste visoko stručnih skupova.

Sveobuhvatnost širokog programa ekoloških tema je uspešno i visokokvaliteno postignut uz pomoć eminentnih stručnjaka iz svih tematskih oblasti, kao i opreme i vozila koje su prikazana.

Sve nam to daje snagu da i na sledećem EKO Forumu uzmemo učešće, a sigurni smo da svi Vi koji ste bili sprečeni verujete u nas i da ćete sa zadovoljstvom učestvovati u narednom da razmenom znanja i iskustava svi naučimo nešto novo.

ZA RAZVOJ U SKLADU SA PRIRODOM

AL.TOM GMP d.o.o., Beograd                                                                                     www.altomgmp.rs 

ECO FORUM ZLATIBOR 2024
 

Poštovani prijatelji,

Pozivamo Vas na ECO FORUM ZLATIBOR 2024.

Programom su obuhvaćene tematske celine vezane za ekologiju, inovativna rešenja, primere dobre prakse kao i podsticanje saradnje za održivu budućnost.

Naši inostrani partneri PILOTCAR i mi prikazaćemo eksponate, opremu I imaćemo izlaganje na temu električne mobilnosti i ESG oblasti.

Imaćete priliku da vidite radna i komunalna električna vozila i platforme koji su već dugi niz godina deo našeg prodajnog programa.

Radujemo se vašem dolasku,

ZA RAZVOJ U SKLADU SA PRIRODOM

AL.TOM GMP doo

P-1000 sa potisnom pločom
 

EKSKLUZIVNO!

Da li ste znali da PILOTCAR P-1000 može prikupiti više čvrstog otpada, a da to može učiniti bez štete po životnu sredinu i prirodu?

Novo specijalno vozilo sa hidrauličnom smećarskom nadgradnjom - kiper sa potisnom pločom.

I JOŠ 100% ČUVAMO ŽIVOTNU SREDINU I PRATIMO NAJNOVIJE SVETSKE TRENDOVE!

NOVI PONOS PALAZZANI
 

Osim što je PALAZZANI prvi na svetu napravio pauk platformu, sada zvanično imamo i najveću na svetu.

Osvajanje nagrade na ITALPLATFORM AWARDS 2023. Posle prvog dana GIS Expo-a, učestvovali smo na Italplatform događaju – Italian Access Platform Avards – gde smo, sa velikim čuđenjem, dobili nagradu „Proizvod godine u sektoru pauk platformi“ za naš PALAZZANI Ragno TTZJ 58, najviši na svetu sa 58 metara!  Za Palazzani Industrie to je bila veoma važna prekretnica i posvećujemo je svima koji su dozvolili realizaciju ovog projekta i onima koji su nas uvek podržavali.  Fabio Potesta nas je nagradio izjavom „Samohodna teleskopska pauk platforma Palazzani TTZJ 58 osvaja rekord da je najviša na svetu, u svojoj kategoriji. Kompaktne proporcije, veoma kvalitetni materijali i izuzetna operativna fleksibilnost - sa visinom od 58 metara - čini vrh palete Palazzani (sa Bi-energi pogonom) idealnim rešenjem za složene intervencije na infrastrukturi, krovovima i pokrivačima, fotonaponskim sistemima, antene, turbine na vetar i u mnogim drugim operativnim kontekstima“.

Servis & Delovi

Kompletna usluga servisiranja sa ugradnjom originalnih rezervnih delova isključivo za mašine kupljene kod nas.

Rezervni delovi i komponente BERCO i DANA SPICER za sve proizvođače građevinskih mašina.

Naš moto je da svaka isporučena mašina kupljena kod nas mora da bude dovedena u ispravno stanje, bez obzira na starost i istrošenost.

Za naše kupce, uz našu podršku, ne postoji nerešiv problem.

Bez obzira da li radimo u radionici ili na terenu, svim kupcima garantujemo visokokvalitetnu i stručnu podršku za proizvode kako bismo osigurali Vašu efikasnostu u radu.

Uz kvalitetnu servisnu opremu i stručan kadar je jedino moguće ostati na tom kursu.

ZA RAZVOJ U SKLADU SA PRIRODOM,

30 godina tradicije i poverenja

Vaš AL.TOM GMP doo

 

 

Kontakt
PRODAJA • SEVIS • DELOVI
"AL TOM GMP" d o o
Bulevar Peka Dapčevića 44
Beograd

Zvanično radno vreme je od 08 do 16 časova

U slučaju hitnosti dežurnu službu možete pozvati na naznačene telefonske brojeve

Call-Centar: +381(0)11 246 34 54
mob.: +381(0)63 286 121
E-Mail:
Web site:
www.altomgmp.rs
www.platforme.rs
Pišite nam:
ime firme:
Vaše ime i prezime:
telefon:
e-mail:
poruka: