komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
prikaz najnovijih dešavanja
Public Utility For All
 

Public Utility For All

datum: 07-06-2024

Poštovani prijatelji i partneri,

Zahvaljujemo se našim domaćinima na organizaciji REGIONALNE KONFERENCIJE KOMUNALNE PRIVREDE u Hotelu Metropol Beograd.

Imali smo priliku da se upoznamo sa interesantnim temama i kvalitetnim učesnicima foruma, kao i odličnim tematskim raspravama.

Drago nam je da smo imali priliku da budemo deo događaja koji je nama kao sponzorima opravdao očekivanja.

Od organizatora očekujemo da se ne zaustavi na ovome već da sledeću konferenciju organizuje sa još većim spektrom tema.

Vaš partner za budućnost,

AL.TOM GMP d.o.o., Beograd                                                                                     www.altomgmp.rs

ECO FORUM ZLATIBOR
 

Poštovani prijatelji,

Zahvaljujemo Vam se što ste svojim prisustvom značajno uticali da kvalitet foruma podignemo na nivo koji do sada nije viđen u Srbiji iako je pre nama bio izazovan trenutak za održavanje ove vrste visoko stručnih skupova.

Sveobuhvatnost širokog programa ekoloških tema je uspešno i visokokvaliteno postignut uz pomoć eminentnih stručnjaka iz svih tematskih oblasti, kao i opreme i vozila koje su prikazana.

Sve nam to daje snagu da i na sledećem EKO Forumu uzmemo učešće, a sigurni smo da svi Vi koji ste bili sprečeni verujete u nas i da ćete sa zadovoljstvom učestvovati u narednom da razmenom znanja i iskustava svi naučimo nešto novo.

ZA RAZVOJ U SKLADU SA PRIRODOM

AL.TOM GMP d.o.o., Beograd                                                                                     www.altomgmp.rs 

ECO FORUM ZLATIBOR 2024
 

Poštovani prijatelji,

Pozivamo Vas na ECO FORUM ZLATIBOR 2024.

Programom su obuhvaćene tematske celine vezane za ekologiju, inovativna rešenja, primere dobre prakse kao i podsticanje saradnje za održivu budućnost.

Naši inostrani partneri PILOTCAR i mi prikazaćemo eksponate, opremu I imaćemo izlaganje na temu električne mobilnosti i ESG oblasti.

Imaćete priliku da vidite radna i komunalna električna vozila i platforme koji su već dugi niz godina deo našeg prodajnog programa.

Radujemo se vašem dolasku,

ZA RAZVOJ U SKLADU SA PRIRODOM

AL.TOM GMP doo

P-1000 sa potisnom pločom
 

EKSKLUZIVNO!

Da li ste znali da PILOTCAR P-1000 može prikupiti više čvrstog otpada, a da to može učiniti bez štete po životnu sredinu i prirodu?

Novo specijalno vozilo sa hidrauličnom smećarskom nadgradnjom - kiper sa potisnom pločom.

I JOŠ 100% ČUVAMO ŽIVOTNU SREDINU I PRATIMO NAJNOVIJE SVETSKE TRENDOVE!

NOVI PONOS PALAZZANI
 

Osim što je PALAZZANI prvi na svetu napravio pauk platformu, sada zvanično imamo i najveću na svetu.

Osvajanje nagrade na ITALPLATFORM AWARDS 2023. Posle prvog dana GIS Expo-a, učestvovali smo na Italplatform događaju – Italian Access Platform Avards – gde smo, sa velikim čuđenjem, dobili nagradu „Proizvod godine u sektoru pauk platformi“ za naš PALAZZANI Ragno TTZJ 58, najviši na svetu sa 58 metara!  Za Palazzani Industrie to je bila veoma važna prekretnica i posvećujemo je svima koji su dozvolili realizaciju ovog projekta i onima koji su nas uvek podržavali.  Fabio Potesta nas je nagradio izjavom „Samohodna teleskopska pauk platforma Palazzani TTZJ 58 osvaja rekord da je najviša na svetu, u svojoj kategoriji. Kompaktne proporcije, veoma kvalitetni materijali i izuzetna operativna fleksibilnost - sa visinom od 58 metara - čini vrh palete Palazzani (sa Bi-energi pogonom) idealnim rešenjem za složene intervencije na infrastrukturi, krovovima i pokrivačima, fotonaponskim sistemima, antene, turbine na vetar i u mnogim drugim operativnim kontekstima“.

početna