komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
proizvod 17.45 FULL ELECTRIC

Predstavljamo vam 17.45 potpuno električni Faresin: Neprevaziđena Snaga i Performansa

Doživite vrhunac snage i performansi sa izuzetnim 17.45 potpuno električnim Faresinom. Dizajniran da prevaziđe sva očekivanja, ovaj uređaj pruža maksimalnu nosivost od 4.5 tona i impresivnu maksimalnu visinu podizanja od 16.4 metara. Sa horizontalnim produžetkom od 12.6 metara i uglovima naginjanja od 144 stepena, pruža neuporedivu svestranost za različite primene.

Opremljen sa tri sekcije za izvlačenje, ovaj električni model kombinuje snagu i preciznost sa lakoćom. Sa težinom od 12.100 kg, postiže savršenu ravnotežu između izdržljivosti i pokretljivosti. Baterijski kapacitet do 45 kW/h (105 Ah) garantuje produženo funkcionisanje, dok 51 kW prenosni motor (S2) i 23 kW hidraulični servisni motor (S3) pružaju optimalnu snagu i performanse.

Iskusite besprekorno funkcionisanje sa maksimalnom brzinom od 25 km/h i preciznom hidrauličnom kontrolom. Hidraulični protok od 120/250 l/bar obezbeđuje efikasnu i pouzdanu performansu. Sa poluprečnikom okretanja od 4 metra, lako se manevriše u skučenim prostorima. Točkovi dimenzija 445/65 R22.5 pružaju izuzetno prianjanje i stabilnost na različitim terenima.

17.45 potpuno električni Faresin postavlja novi standard za električne mašine, pružajući neprevaziđenu snagu, performanse i pouzdanost. Zagrlite budućnost rešenja za podizanje uz ovu izvanrednu opremu.

Prospekti
>>