komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
proizvod 17.40 FULL ELECTRIC

Predstavljamo vam 17.40 potpuno električni Faresin: Neprevaziđena Performansa i Svestranost

Pripremite se da doživite neprevaziđenu performansu i svestranost sa izvanrednim 17.40 potpuno električnim Faresinom. Sa maksimalnom nosivošću od 4 tone i impresivnom maksimalnom visinom podizanja od 16.4 metara, ovaj uređaj pruža izuzetne rezultate. Sa horizontalnim produžetkom od 12.6 metara i uglovima naginjanja od 144 stepena, obezbeđuje neuporedivu fleksibilnost za različite primene.

Opremljen sa tri sekcije za izvlačenje, ovaj električni model je dizajniran da se lako nosi sa zahtevnim zadacima. Sa težinom od 12.100 kg, postiže savršenu ravnotežu između snage i pokretljivosti. Baterijska kapaciteta do 45 kW/h (105 Ah) garantuje dugotrajno funkcionisanje, dok 51 kW prenosni motor (S2) i 23 kW hidraulični servisni motor (S3) pružaju optimalnu snagu i performansu.

Iskusite besprekorno funkcionisanje sa maksimalnom brzinom od 25 km/h i preciznom hidrauličnom kontrolom. Hidraulični protok od 120/250 l/bar omogućava efikasnu i pouzdanu performansu. Sa poluprečnikom okretanja od 4 metra, upravljanje u skučenim prostorima postaje bez napora. Točkovi dimenzija 405/70 20 pružaju odlično prianjanje i stabilnost, obezbeđujući optimalnu performansu na različitim terenima.

17.40 potpuno električni Faresin postavlja novi standard za električne mašine, pružajući izuzetnu performansu, svestranost i održivost. Zagrlite budućnost rešenja za podizanje uz ovu izvanrednu opremu.

Prospekti
>>