komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
komunalna_oprema
Za razvoj u skladu sa prirodom.
Kompanija MATILSA SAMOHODNE - BOOM

Dostupne u verzijama od standardnih bez/sa stabilizatorima do verzija i sa pogonom kretanja 4x4x4 za najteže uslove i radne terene

proizvodi kompanije MATILSA SAMOHODNE - BOOM
PARMA13E
Samohodna platforma za rad u vazduhu, na baterijski pogon (baterija 48V). Radna visina do 13 metara. Može da se bezbedno vozi na maksimalnoj visini. Standardna verzija opremljena je proporcionalnim kontrolama i hidrauličnim stabilizatorima.
PARMA13D
Samohodna platforma za rad u vazduhu. Pogon na dizel, ili na dizel i baterije. Radna visina do 13.2 metra. 4x2 pogon sa oscilujućom osovinom. Može bezbedno da se vozi na maksimalnoj visini.
PARMA16D
Samohodna platforma za rad u vazduhu. 4x4x4 pogon sa oscilujućom osovinom. Radna visina 16 metara. Može bezbedno da se vozi na maksimalnoj visini. Standardna verzija opremljena je proporcionalnim kontrolama i hidrauličnim stabilizatorima.
PARMA18D
Samohodna platforma za rad u vazduhu. Zglobna i teleskopska platforma sa 160° krakom. Radna visina do 18 metara. Može bezbedno da se vozi na maksimalnoj visini. Standardna verzija opremljena je proporcionalnim kontrolama i hidrauličnim stabilizatorima.
PARMA21D
Samohodna platforma za rad u vazduhu. Zglobna i teleskopska platforma sa 160° krakom. 4x4x4 dizel pogon sa oscilujućom osovinom. Radna visina do 21 metar. Može bezbedno da se vozi na maksimalnoj visini. Standardna verzija opremljena je proporcionalnim
početna